Irányítószám: találatok betölése... X
Figyelem! Érdekli, hol kínálják a legjobb minőséget és legnagyobb kedvezményeket Önnek? Kérjük, jelentkezzen be és adja meg irányítószámát! X

Szegedi Fürdők Kft.

Szegedi Fürdők Kft.

A több mint 100 éves Anna Fürdő csodálatosan felújított műemléképületében kapott helyet a termál-, illetve a wellnessfürdő. A Két fürdő az épület két külön szárnyába tagolódik, szolgáltatásaik elkülönülnek, azért szolgáltatásaikat is igény szerint külön-külön, vagy – kombinált belépőjeggyel – egyben lehet igénybe venni. A két szárny körülölel egy belső udvart, ahol jó idő esetén lehet napozni vagy a büfé szolgáltatásait élvezni.
A megújult Anna Fürdő jobb szárnyában kapott helyet a termál részleg. Ez a szárny elsősorban a családok, baráti társaságok pihenését szolgálja. Gyógymedencéjében az Anna-kút elismert gyógyvize segít regenerálódni a megfelelő javallatok esetén, vagy egyszerűen csak kikapcsolódni. A gyógymedence mellett még számos élményelemekkel gazdagított medence, ill. gyermekmedence és úszómedence, továbbá szauna is a vendégek rendelkezésére áll.
Bõvebben >>
<< Vissza
KÖZPONT:   6720 Szeged, Tisza L. krt 24
TELEFON:   3662426659
FAX:   0662426659
WEB:  
EMAIL:   E-mail megjelenítése

Üzlet/rendelő adatai

Szegedi Fürdők Kft - Szent Anna Gyógy-Élmény-ésTermálfürdő

Szegedi Fürdők Kft - Szent Anna Gyógy-Élmény-ésTermálfürdő
Az Anna Fürdő termál szárnya A több mint 100 éves Anna Fürdő csodálatosan felújított műemléképületében kapott helyet a termál-, illetve a wellnessfürdő. A Két fürdő az épület két külön szárnyába tagolódik, szolgáltatásaik elkülönülnek, azért szolgáltatásaikat is igény szerint külön-külön, vagy – kombinált belépőjeggyel – egyben lehet igénybe venni. A két szárny körülölel egy belső udvart, ahol jó idő esetén lehet napozni vagy a büfé szolgáltatásait élvezni. A megújult Anna Fürdő jobb szárnyában kapott helyet a termál részleg. Ez a szárny elsősorban a családok, baráti társaságok pihenését szolgálja. Gyógymedencéjében az Anna-kút elismert gyógyvize segít regenerálódni a megfelelő javallatok esetén, vagy egyszerűen csak kikapcsolódni. A gyógymedence mellett még számos élményelemekkel gazdagított medence, ill. gyermekmedence és úszómedence, továbbá szauna is a vendégek rendelkezésére áll.
Bõvebben >>
<< Vissza
CÍM:   6720 Szeged, Fürdő u. 1.
TELEFON:   0662431133
MOBIL:  
WEB:   www.szegedifurdok.hu
E-MAIL:   E-mail megjelenítése
Kártyaelfogadások
Nincs adat.

Szegedi Fürdők Kft - Szent Anna Gyógy-Élmény-ésTermálfürdő szolgáltatásai

További szolgáltatások >>
<< Vissza
Nyitvatartás
Hétfõ: 6-20   Péntek: 6-20
Kedd: 6-20   Szombat: 6-20
Szerda: 6-20   Vasárnap: 6-20
Csütörtök: 6-20    
Szegedi Fürdők Kft - Szent Anna Gyógy-Élmény-ésTermálfürdő értékelések
Bejelentkezés:

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelje elsőként a szolgáltatásokat!
További üzletek, rendelők
CÍM:   6720 Szeged, Tisza L. krt. 24.
TELEFON:   0662425721
WEB:  
E-MAIL:   E-mail megjelenítése

h i r d e t é s