Irányítószám: találatok betölése... X
Figyelem! Érdekli, hol kínálják a legjobb minőséget és legnagyobb kedvezményeket Önnek? Kérjük, jelentkezzen be és adja meg irányítószámát! X

Mezei és T Szolgáltató és Kereskedelmi Kft

Mezei és T Szolgáltató és Kereskedelmi Kft
A padma ház 2006 júniusában nyitott Veszprém belvárosában.
Az egészségcentrum és teaház számos szolgáltatással és termékkel várja az idelátogatókat. Intézményünk a holisztikus szemlélet szerint végzi tevékenységét, vagyis a test-lélek-szellem egységében tekint az emberre.

A földszinten található a teázó rész, a kb. 40 teafajtából biztos mindenki megtalálja a számára legkellemesebbet, akár zöld-, fekete-, fehér-, sárga- vagy gyümölcsteáról legyen szó. A kellemes, csendes, meghitt környezet biztosítja a hangulatot a jó beszélgetéseket a teákhoz.

Szintén az alsó szinten Vitális Tér Terápia módszerrel lehetőség van felmérni az emberek fizikális állapotát. Ezen vizsgálatot számos egészségpénztár támogatja.
Mozgásukban korlátozottak is könnyedén igénybe tudják venni szolgáltatásunkat.
Számukra külön WC, és tusoló is rendelkezésre áll.
Szolgáltatásaink között a bach-virágterápia tanácsadást is megtalálják, mely az ember lelki egyensúlyának visszaállítására szolgál, segít megtisztulni, továbbhaladni utunkon, és lehetőséget biztosít az önismeretre is.
Az emeleten jóga, csikung, gerinctorna foglalkozásokon lehet részt venni, valamint itt folynak a masszázsok is.
Masszázsainkat egyénre szabott aromaterápiás olajjal, légkondicionált helyiségekben végezzük.
A masszázs jótékony hatásai:
A masszázs során javul a keringés, fokozódik az anyagcsere, eltávoznak a felesleges méreganyagok, nő a szervezet ellenálló képessége. A bőr feszesebb, rugalmasabb, egészségesebb lesz. Oldja a testi-lelki feszültséget, felfrissít.
Általunk végzett masszázsfajták:
- gyógymasszázs
- svéd masszázs
- frissítő masszázs
- relaxáló masszázs
- részmasszázs
- Orvosi nyirokmasszázs
- MA-URI masszázs
- Lávaköves masszázs
- Zsírégető anticellulit masszázs
- Testtekercselés
- Csokoládé masszázs
- Hangtál masszázs

További feltöltődési lehetőséget biztosít a vendégek számára az infraszauna is.

Amennyiben bármilyen kérdése, kérése lenne, akkor nyugodtan keressen fel minket.

Addig is éljenek padmán.tisztán
Bõvebben >>
<< Vissza
KÖZPONT:   8200 Veszprém, Szeglethy u. 1.em. 104.
TELEFON:   30-488-4973
FAX:  
WEB:   www.padmahaz.hu
EMAIL:   E-mail megjelenítése

Üzlet/rendelő adatai

Padma Ház

5,00
Értékelés 1db visszajelzés alapján.

KÉRDÉS ÉRTÉKELÉS
Környezet kultúráltsága 5,00
Megközelíthetőség 5,00
Pontosság, várakozási idő 5,00
Szakértelem 5,00
Termékválaszték 5,00
Udvariasság és a rám fordított idő 5,00
Padma Ház
A padma ház 2006 júniusában nyitott Veszprém belvárosában. Az egészségcentrum és teaház számos szolgáltatással és termékkel várja az idelátogatókat. Intézményünk a holisztikus szemlélet szerint végzi tevékenységét, vagyis a test-lélek-szellem egységében tekint az emberre. A teázó részen a kb. 40 teafajtából biztos mindenki megtalálja a számára legkellemesebbet, akár zöld-, fekete-, fehér-, sárga- vagy gyümölcsteáról legyen szó. Fő szolgáltatásunk a természetgyógyászati alapokra épülő Vitális Tér Terápia, mellyel lehetőség nyílik felmérni az emberek fizikai állapotát, majd feltérképezni annak összefüggéseit test-lélek-szellem szintjén. Ezen vizsgálatot számos egészségpénztár támogatja. Mozgásukban korlátozottak is könnyedén igénybe tudják venni szolgáltatásunkat. Számukra külön WC, és tusoló is rendelkezésre áll. Masszázsainkat egyénre szabott aromaterápiás olajjal, légkondicionált helyiségekben végezzük. A masszázs jótékony hatásai: A masszázs során javul a keringés, fokozódik az anyagcsere, eltávoznak a felesleges méreganyagok, nő a szervezet ellenálló képessége. A bőr feszesebb, rugalmasabb, egészségesebb lesz. Oldja a testi-lelki feszültséget, felfrissít. Általunk végzett masszázsfajták: - gyógymasszázs - svéd masszázs - frissítő masszázs - relaxáló masszázs - részmasszázs - Hangtál masszázs Amennyiben kifejezetten lelki eredetű problémákkal küzd, legyen az akár szorongás, pánik, stressz, önbizalomhiány, régi emlékektől való megszabadulás, vagy vezetéstől való félelem, kiváló megoldás a KINEZIOLÓGIA. Ha szeretné felgyorsítani regenerálódását, vagy épp szeretné megtartani egészségét segítséget nyújt önnek a rendszeres REFLEXOLÓGIA. Szolgáltatásaink között a bach-virágterápia tanácsadást is megtalálják, mely az ember lelki egyensúlyának visszaállítására szolgál, segít megtisztulni, továbbhaladni utunkon, és lehetőséget biztosít az önismeretre is. Amennyiben bármilyen kérdése, kérése lenne, akkor nyugodtan keressen fel minket személyesen, telefonon, vagy interneten keresztül. Addig is éljenek padmán.tisztán
Bõvebben >>
<< Vissza
CÍM:   8200 Veszprém, Szeglethy u. 1/104
TELEFON:   3688789481
MOBIL:   +36-30-488-4973
WEB:   www.padmahaz.hu
E-MAIL:   E-mail megjelenítése
Kártyaelfogadások

Padma Ház szolgáltatásai

További szolgáltatások >>
<< Vissza
Nyitvatartás
Hétfõ: 8-18   Péntek: 8-18
Kedd: 8-18   Szombat: 9-13
Szerda: 8-18   Vasárnap: Zárva
Csütörtök: 8-18    
Padma Ház értékelések
Bejelentkezés:

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelje elsőként a szolgáltatásokat!
További üzletek, rendelők

Padma Ház

 
0,00
CÍM:   8200 Veszprém, Rusznyai u. 6.
TELEFON:   06304884973
WEB:  
E-MAIL:   E-mail megjelenítése

h i r d e t é s